rekening vergelijken

Aantrekkelijke zomer voordelen bij het afsluiten van een Visa creditcard

24 April 2014

Voordelen bij het afsluiten van een Visa creditcard

Momenteel zijn er aantrekkelijke zomer voordelen van toepassing bij het afsluiten van een Visa creditcard. De aantrekkelijke zomer voordelen gelden bij Visa creditcards van International Card Services (ICS), de grootste aanbieder van Visa en andere creditcards in Nederland. De aantrekkelijke zomer voordelen zijn voornamelijk gericht op vakantiegangers maar ook voor niet-vakantiegangers die een nieuwe Visa creditcard afsluiten. Bij afsluiten van een nieuwe Visa creditcard betaal je het eerste jaar geen jaarbijdrage en ontvang je 50 Euro tegoed op je nieuw geopende rekening.

Extra Voordelen

In het verlengde daarvan komt de Visa creditcard met extra vakantie voordelen voor nieuwe en oude klanten. Momenteel geldt namelijk dat je bij het booken van een Neckermann of Vrij Uit vakantie en betaald met een Visa creditcard je 8% korting ontvangt over de totale reissom. Bovendien biedt ICS met zijn Visa creditcards nieuwe en oude klanten standaard gratis aanvullende reisverzekeringen wanneer een reis of vakantie met een Visa creditcard is gebookt.

Deze aanvullende reisverzekeringen bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Reisongevallenverzekering, voor extra reisongevallen uitkering
  • Hulpverleningsverzekering, voor 24/7 hulp bij repatriĆ«ring en medicijnen
  • Vluchtvertragingsverzekering, voor extra vergoeding bij vertraging van 4 of meer uren
  • Bagagevertragingsverzekering, voor extra vergoeding bij vertraging per dag van meer dan 8 uur

Daarnaast heb je als nieuwe en oude klant automatisch een aankoopverzekering op al je aankopen die je gedaan hebt met je Visa creditcard. Zodoende loont het dus om op vakantie of tijdens normaal gebruik te betalen met je Visa creditcard. De aankoopverzekering die via de ABN AMRO bank loopt, geldt in vrijwel alle diefstal en schade gevallen. Kortom als je al aan het overwegen was om een creditcard aan te schaffen, voor vakantie of normaal gebruik, dan zijn er nu aantrekkelijke zomer voordelen bij Visa creditcards.