rekening vergelijken

Ontvang bij Lynx nieuwsbrieven van experts t.w.v. €750 per jaar

Bij online broker Lynx ontvang je nu, wanneer je klant wordt en een beleggingsrekening opent, nieuwsbrieven van beurs experts ter waarde van €750 per jaar. De actie van Lynx beleggen is namelijk in samenwerking met beursexperts, die kwalitatieve beleggingstips geven waarvoor je normaliter dient te betalen. De nieuwsbrieven komen van Beursprof, BeursBubbels, BreakOutTrader en Option Trading Signals.

 • Beursprof:
  De nieuwsbrief van Beursprof komt in de vorm van maandelijkse beleggingstips, waarin voornamelijk aandacht wordt geschonken aan de Amerikaanse markt. Beursprof richt zich zowel op de korte als lange termijn ontwikkelingen op de beurs. Normaal dien je €149 per jaar te betalen voor Beursprof
 • BeursBubbels:
  De nieuwsbrief van BeursBubbels komt in de vorm van wekelijke beleggingstips, waarin beursveteraan Jacky de Donder uitweidt uit over voornamelijk Nederlandse aandelen en opties. Normaal dien je €169 per jaar te betalen voor BeursBubbels.
 • BreakOutTrader:
  De nieuwsbrief van BreakOutTrader komt in de vorm van wekelijkse beleggingstips, waarin voornamelijke Europese en Amerikaanse aandelen worden geanalyseerd. Bovendien wordt voor beide concrete koop- en verkooptips uit de doeken gedaan. Normaal dien je €249 per jaar te betalen voor BreakOutTrader.
 • Option Trading Signals:
  De nieuwsbrief van Option Trading Signals komt in de vorm van maandelijkse beleggingstips, waarin concrete koop- en verkooptips voor opties worden uiteen gezet en toegelicht. Gemiddeld zijn dat er vier tot zes voor de Amerikaanse beurs. Normaal dien je €199 per jaar te betalen voor Option Trading Signals.

Mocht je een beleggingsrekening willen openen dan is de huidige Lynx beleggen actie zeker het overwegen waard, mede door de aantrekkelijke en kwalitatief hoogwaardige nieuwsbrieven en beleggingstips.

Beleggingstips (nieuwsbrief)